Ücretsiz Kalıcı Pr7 Ve Pr8 Siteden Backlink Almak

Ücretsiz Kalıcı Pr7 Ve Pr8 Siteden Backlink AlmakMerhaba arkadaşlar bugün ki yazımızda Pr 7 Ve Pr8 sitelerden nasıl Backlink alabiliriz bunu anlatacağız. Backlink SEO için gerekli en önemli etmendir Backlink olmadan başarı olmaz demiştik peki bu Backlink ne işimize yarar? ne faydası var bize? Backlink sitenizin Googlede anahtar kelimelerde yükselmesine İndexleme hızlandırma gibi işlerimize yarar. Tekrar söylüyorum Backlink olmadan başarı olmaz. Googlede iyi bir trafik yapmanız için gereklidir ama her siteden Backlink alamazsınız. Alexa değeri olmayan ve çöp siteler varez ve xyz sitelerden Backlink almayınız. Ve aldığınız Backlinklerin kalıcı olması çok önemlidir kalıcı bağlantı ile sürekli başarı elde edersiniz kalıcı olmayan ile bir yere kadar gelir sonra düşersiniz kalıcı sitelerden Backlink alın şimdi gelelim asıl konumuza. İşte ücretsiz Backlink kaynakları.

 Amazon

Amazon
Bu siteyi hepimiz biliyoruz sanırım bu siteden profil Backlink alabilirsiniz üye olun ve profile kısmından site adresinizi kayıt edin Facebook ile kayıt olabilirsiniz. Ve böylece alexa değeri dünyada 6 Pagerank değeri 8 olan siteden  ücretsiz Backlink almış oluyoruz.

  * https://www.amazon.com adresine girin ve üye olun.
  * üye olduktan sonra profilinize girerek site adresinizi kayıt edin.
 Piwik
Piwik Bu site açık kaynak kodlu bir analiz sitesidir. Google Analytics’e benzer ama daha iyi olduğunu söylenebilir. Bu sitenin yazılarına yorum yaparak Pr8 dofollow Backlink elde edebilirsiniz. * http://piwik.org/blog/ sitesine girin ve yazılara yorum yapın.
 Toprankblog
Toprankblog
Toprankblog, sitesine misafir yazı yazarak PR 7 dofollow backlink kazanabilirsiniz.

 * http://www.toprankblog.com/ sitesine girin ve misafir yazı yazın.

Aramalar

Ücretsiz backlink, PR değerli ücretsiz backlink, ücretsiz kaliteli Backlink kaynakları, Ücretsiz kalıcı Backlink

Paylaşmak Güzeldir :)

Bunlarda İlginizi Çekebilir :)

Ücretsiz Kalıcı Pr7 Ve Pr8 Siteden Backlink Almak yazısı için 8 yorum:

  1. anahtar kelimede yükselmek için gerekli tabi bunlarla bitmiyor içeriklerinizin özgünlüğü büyük önem taşıyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İçerik özgünlüğü her zaman önemlidir tabi ama backlinklerde şarttır içerikler sadece yetmiyor backlink şart duruma geldi.

      Sil
  2. Linkler no follow olmasına rağmen link almak böyle büyük bir siteden gerçekten önemli :).

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nofollow linkler artık Google gözünde değer kazandı paylaştığım siteler arasında 2 tanesindeki Backlink dofollow iyi çalışmalar. :)

      Sil
  3. Bunu gördüğüm iyi oldu bu aralar backlink için siteler arıyordum. Derdime çare oldunuz :) Sık kullanılanlara ekliyorum teşekkürler

    YanıtlaSil
  4. Tüm kaliteli sitelere backlink amacı ile site adresimizi bir şekilde yazmak her zaman faydalı diyebiliriz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Size katılıyorum ama not: her siteden backlink almak iyi değildir zarar yapabilir kalitesiz hitsiz çöp sitelerden backlink almaktan uzaklaşın aldığınız backlink kalıcı olduğundan emin olun başarıya ulaşırsınızç

      Sil