Yorum Backlink Programı

Yorum Back Link Programı
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere yorum back link almayı ve faydalarını anlatacağım yorum back link el ile yapıldığında daha faydalıdır aslında ama uğraşmak yerine programlarda tercih edilmektedir sizlere bugün "Authority Blog Commenter" programını anlatıp nasıl yorum back link alabileceğimizi göstereceğim.

    • 1: Programı açıyoruz.
    • 2: 1. Profile: Kısmına "Enter name here.." bölümü var oraya İsmimizi yazıyoruz.
    • 3: Profile kısmında "Enter email here.." bölümüne ise mail adresimizi yazıyoruz.
    • 4: Ve "Enter website here.." kısmına da web sitemizin adresini yazıyoruz.
    • 5: Sıra geldi 2. Comment: Bu kısma yorum yazacağız siteler İngilizce olduğundan İngilizce yorumlar yazın. Site sahipleri yorumlarınızı onaylasın diye.
    • 6: 3. İmport EDU Blogs: indirmiş olduğunuz dosyada yorum atmak için listeler vardır. "İmport List Of Blogs"Bölümünetıklıyoruz bu listelerden birisini seçiyoruz ve aşağısında bulunan "Move To Next Site In List" butonuna tıklıyoruz ve işlem başlamış oluyor.
Evet arkadaşlar programı kullanmak basit bu kadar programda "Browser" diye bir bölüm var orada yorum attığı siteleri görebilirsiniz ve o butonun yanında ki buton ise sizlere hangi siteler yorum attıysa onları gösterir analiz yapar. Kaç siteye yorum yapıldı kaçına yapılmadı oradan görebilirsiniz işlem bu kadar.
Önemli not: Günde 20-30 siteye yorum attırın fazla atarsanız Google tarafından ceza yiyebilirsiniz düzenli bir şekilde gündelik kullanırsanız sitenizin büyümesine katkı sağlar fakat abartırsanız hiç bir şey yapamazsınız sabırlı olun yeterli.
Rar şifresi: www.tolgakarakilic.net
Sormak istediğiniz soru var ise yorum bölümünden cevaplarım. Yapamayan arkadaşlar Burdan bana ulaşabilirler yardımcı olurum.

Programı İndir

  İndir

Aramalar

Yorum back link programı, yorum back link ne işe yarar, yorum back link yararı varmıdır, yorum back link atmak için program,Authority Blog Commenter dowland,Authority Blog Commenterindir

Paylaşmak Güzeldir :)

Bunlarda İlginizi Çekebilir :)

Yorum Backlink Programı yazısı için 3 yorum:

  1. Program için çok sağol anlattıgın içinde :)

    YanıtlaSil
  2. Web sitenizi hemen her gün ziyaret ediyorum. Çok güncel ve başarılı bir siteniz var.

    YanıtlaSil